EHL Elektriska Hushållsapparat Leverantörer Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter EHL Elektriska Hushållsapparat Leverantörer Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar EHL Elektriska Hushållsapparat Leverantörer Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

EHL Elektriska Hushållsapparat Leverantörer Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1966-06-15 så har EHL Elektriska Hushållsapparat Leverantörer Aktiebolag varit registrerat och sedan 1974-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är EHL Elektriska Hushållsapparat Leverantörer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med EHL Elektriska Hushållsapparat Leverantörer Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Klara N. Kyrkog. 31, 111 22, Stockholm. Vi ni istället prata med EHL Elektriska Hushållsapparat Leverantörer Aktiebolag så kan ni göra det på 08-50893800.

Bolaget skall i företags-, distributionsekonomiska och därmed sammanhängande frågor verkställa undersökningar och utredningar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Spångberg, Matts Anders som är född 1965 och har titeln Extern VD, Oderud, Kent Gustaf Teddie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Nils Jhonny som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Lars Kennet som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Landström, Bo Erik Birger som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lebrot, Stefan Albert Pierre som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotNaeslund, Lars-Eric Göran som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Ingrid Maria som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjelner, Sven Håkan Daniel som är född 1961 och har titeln RevisorJohansson, Ulf Peter som är född 1967 och har titeln RevisorssuppleantFinnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

EHL Elektriska Hushållsapparat Leverantörer Aktiebolag har 556104-4545 som sitt organisationsnummer.