B.I. Konsultverket AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och B.I. Konsultverket AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och B.I. Konsultverket AB är ett av dem. Statusen för B.I. Konsultverket AB är att Bolaget är aktivt.

B.I. Konsultverket AB är ett Aktiebolag och skapades 1966-01-20. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som B.I. Konsultverket AB ska trivas.

B.I. Konsultverket AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva utbildning och konsultation inom ekonomi och marknadsföring samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B.I. Konsultverket AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är B.I. Konsultverket AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med B.I. Konsultverket AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-56031070.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med B.I. Konsultverket AB är Göransson, Per Ove Roland som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Chindt, Hans Richard som är född 1962 och har titeln Suppleant, Rendert, Stig Johan som är född 1965 och har titeln Revisor, Lundman, Erik Gunnar som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Copia Revision AB som är född och har titeln Revisor, Lundmans Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

B.I. Konsultverket AB har 556102-0107 som sitt organisationsnummer.