Junbrink Consulting AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Junbrink Consulting AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Junbrink Consulting AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Junbrink Consulting AB är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556100-2238.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 073-3893325 alternativt besöka eller skicka post till Junbrink Consulting AB på följande adress Torulfsv. 21, 163 51, Spånga.

Junbrink Consulting AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Junbrink Consulting AB så sitter följande personer i styrelsen: , Axelsson, Helena Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva marknadsföring, försäljningsuppdrag och projektledning inom media, IT, logistik och konferens - utställ- ningsverksamheter samt därmed förenlig verksamhet.