Rockklubben Handel & Förvaltning Svenska AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel och import av kapitalvaror, bilar, båtar, musikinstr. Handel med värdepapper. Förmedling och uthyrning av båtar och bilar. Fastighetsförvaltning. Artistförmedling. Konsultåtaganden inom musik- och underhållningsbranschen. Samordning av konferenser och företagsfester. Finansieringsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rockklubben Handel & Förvaltning Svenska AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Rockklubben Handel & Förvaltning Svenska AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1965-06-17 så skapades Rockklubben Handel & Förvaltning Svenska AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556098-5409 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Rockklubben Handel & Förvaltning Svenska AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rockklubben Handel & Förvaltning Svenska AB så går det att nå dem via telefon på 08-7420907 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rockklubben Handel & Förvaltning Svenska AB är Friberg, Lars Mikael som är född 1960 och har titeln VD, Friberg, Lars Mikael som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterberg, Fredrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Stenberg, Clas Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, .