LUTAB Professor Sten Luthander Ingenjörsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

LUTAB Professor Sten Luthander Ingenjörsbyrå Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där LUTAB Professor Sten Luthander Ingenjörsbyrå Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. LUTAB Professor Sten Luthander Ingenjörsbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket LUTAB Professor Sten Luthander Ingenjörsbyrå Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. LUTAB Professor Sten Luthander Ingenjörsbyrå Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till LUTAB Professor Sten Luthander Ingenjörsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gävleg. 22, 113 30, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6741200.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är LUTAB Professor Sten Luthander Ingenjörsbyrå Aktiebolag Publikt bolag.

LUTAB Professor Sten Luthander Ingenjörsbyrå Aktiebolag har idag 556097-6960 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för LUTAB Professor Sten Luthander Ingenjörsbyrå Aktiebolag

Bolaget skall driva konsulterande verksamhet inom branscherna flyg-, maskin- och servoteknik, databehandling samt humanteknologi ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I LUTAB Professor Sten Luthander Ingenjörsbyrå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gräns, Per Niclas som är född 1967 och har titeln VD, Gräns, Per Niclas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Tom Gunnar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gådin, Per Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Per Anders som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Johan Olov som är född 1967 och har titeln SuppleantLindgren, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .