Balaton Aktiebolag

Stockholms län

Information

556096-4933 är organisationsnummer för verksamheten Balaton Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Balaton Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Balaton Aktiebolag finns i.

Balaton Aktiebolag har varit registrerat sedan 1965-02-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Balaton Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Balaton Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Balaton Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Balaton Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Drottningg. 71C, 111 36, Stockholm

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter i Sverige och utomlands samt bedriva konsultverksamhet avseende fastighetsförädling samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Balaton Aktiebolag och det är Wettergren, Jan Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wettergren Dagert, Kerstin Barbro B som är född 1949 och har titeln Suppleant, Söderlund, Siv Gunnel Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisor, Gusö Revision AB som är född och har titeln Revisor,