Maskinfabriken G.C. Aktiebolag

Stockholms län

Information

556093-8093 är organisationsnummer för bolaget Maskinfabriken G.C. Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maskinfabriken G.C. Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Maskinfabriken G.C. Aktiebolag finns i.

Maskinfabriken G.C. Aktiebolag har varit registrerat sedan 1964-08-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maskinfabriken G.C. Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Maskinfabriken G.C. Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Maskinfabriken G.C. Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Carlsson, Hans Gösta -Carlsson, Maj Ingegerd

Vill ni komma i kontakt med Maskinfabriken G.C. Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7125090 eller genom brev på följande adress:
Thulev. 18 A, 135 55, Tyresö

Bolaget skall driva mekanisk verkstad, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Maskinfabriken G.C. Aktiebolag och det är Carlsson, Hans Gösta som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Hans Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Maj Ingegerd som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Björn Gösta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Pohl, Jörgen Esbjörn Alexander som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor