Aktiebolaget Abegentor

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Abegentor är ett bolag som finns i Stockholm. I Aktiebolaget Abegentor finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bengtsson, Lars Folke som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Evert, Dan Robert Leonard som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per David som är född 1959 och har titeln Revisor, From, Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Abegentor så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Abegentor på telefon 08-6730260.

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av cisterner och därtill hörande produkter avsedda för förvaring av petroleumprodukter. Vidare skall företaget bedriva uthyrning av containers och andra investeringsobjekt inom industrin samt bedriva utrednings- och konsultverksamhet inom företagsledning och förvaltning och bedriva uthyrning av kontorslokaler och lämna service i anslutning därtill, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Abegentor av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Abegentor är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Abegentor innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Abegentor är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Abegentor så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Abegentor har 556091-6628 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.