Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB

Stockholms län

Information

556090-9714 är organisationsnummer för företaget Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB finns i.

Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB har varit registrerat sedan 1964-01-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4429700 eller genom brev på följande adress:
Tegnérg. 4, 113 58, Stockholm

Bolaget skall driva revisionsrörelse, ekonomisk konsultverksamhet i redovisningsfrågor samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB och det är Beergrehn, Bengt Ivar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofson, Hans Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedberg, Kerstin Elisabeth som är född 1961 och har titeln Suppleant, Backman, Lars Tage som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisorshuset i Stockholm Intressenter AB som är född och har titeln Revisor,