Ericsson Enterprise Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ericsson Enterprise Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Ericsson Enterprise Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ericsson Enterprise Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ericsson Enterprise Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1963-12-06. Men sedan 1980-01-01 så har Ericsson Enterprise Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lm Ericssons v. 30, 126 37, Hägersten. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ericsson Enterprise Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-7190000.

Stockholm arbetar för att bolag som Ericsson Enterprise Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ericsson Enterprise Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall utveckla, tillverka, sälja, leverera installera och underhålla produkter och system samt tillhandahålla tjänster för överföring och hantering av tal, data, bild och text i privata och publika kommunikationsnät samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ericsson Enterprise Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -externa firmatecknaren Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ericsson Enterprise Aktiebolag och det är följande personer, Broberg, Hans Yngve som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Kjelldorff, Annelie Anna Maria som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Gillström, Sten Urban som är född 1964 och har titeln VD, Gillström, Sten Urban som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wäreby, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Possne, Torbjörn Eugen som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot.PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Skoglund, Ann Jeanette som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Ericsson Enterprise Aktiebolag är 556090-3212.