Utrikeshandelsföreningens Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Utrikeshandelsföreningens Service Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Utrikeshandelsföreningens Service Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Utrikeshandelsföreningens Service Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Utrikeshandelsföreningens Service Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1963-11-27. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Utrikeshandelsföreningens Service Aktiebolag ska trivas.

Utrikeshandelsföreningens Service Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall ge service i form av informations- och kursverksamhet till medlemmarna i Sveriges Allmänna Utrikeshandelsförening samt att informera gentemot utlandet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Utrikeshandelsföreningens Service Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Utrikeshandelsföreningens Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Utrikeshandelsföreningens Service Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7838000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Krook, Ingvar Jonas Olof.

De som är på något sätt har med Utrikeshandelsföreningens Service Aktiebolag är Krook, Ingvar Jonas Olof som är född 1947 och har titeln VD, Klackenberg, Dag Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Walldorf, Jan Tore som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Krook, Ingvar Jonas Olof som är född 1947 och har titeln Suppleant, Suneson, Bo Gösta som är född 1945 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantBo Suneson Revision AB som är född och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

Utrikeshandelsföreningens Service Aktiebolag har 556090-1596 som sitt organisationsnummer.