Proffice Aktiebolag

Stockholms län

Information

556089-6572 är organisationsnummer för bolaget Proffice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proffice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Proffice Aktiebolag finns i.

Proffice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1963-10-23 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Proffice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Proffice Aktiebolag är Publikt bolag och det finns flera bolag i Stockholm som också är Publikt bolag.

Firmatecknare för Proffice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Kry, Lars Henrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Proffice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7871700 eller genom brev på följande adress:
Karlav. 102, 115 26, Stockholm

Bolaget skall bedriva verksamhet inom bemanningsbranschen, såsom rekrytering, anställning och tillhandahållande av personal samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Proffice Aktiebolag och det är Kry, Lars Henrik som är född 1969 och har titeln Extern VD, Hägglund, Hans Christer Erik som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eliasson, Karin Birgitta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensen, Sylvia Marianne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Murman, Lars Tryggwe Christer som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Valenzuela Silva, Pamela Herminia som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantWikman, Inger Gunilla som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Holmström, John Fredrik Stefan som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor