Aktiebolaget Svensk Bilprovning

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Svensk Bilprovning. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Svensk Bilprovning i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Aktiebolaget Svensk Bilprovning är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1963-10-18 så har Aktiebolaget Svensk Bilprovning varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Svensk Bilprovning Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Svensk Bilprovning så kan man gör det genom att posta ett brev till Siktg. 7, 162 50, Vällingby. Vi ni istället prata med Aktiebolaget Svensk Bilprovning så kan ni göra det på 08-7592100.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att utföra i vägtrafiklagstiftningen föreskriven teknisk fordonskontroll, samt främja trafiksäkerhet och miljö i Sverige genom kontroll av fordonsstandarden. Bolaget skall bedriva besiktningsverksamhet som medger god tillgänglighet i hela landet. Bolaget kan bedriva annan verksamhet inom fordonsområdet än den som utförs med stöd av vägtrafiklagstiftningen. Sådan verksamhet skall bedrivas avskilt i dotterbolag. Verksamheten i dotterbolag skall bedrivas under affärsmässiga former och i samma syfte som verksamhet enligt första stycket. Bolaget kan därutöver bedriva rådgivning inom sitt verksamhetsområde.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Grandin, Nils Staffan som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Hesselgren, Evert Stefan som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Karlsson, Pierre Micael David som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Löfgren, Ann-Charlotte som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Örnerfors, Kent Olov Benny som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Ehrenstråhle, Folke Magnus som är född 1948 och har titeln Extern VDLindberg Göransson, Kerstin Marita som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berggren, Karl-Erik Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomgren, Ulf Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotBryngelsson, Sten Håkan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotJakobsson, Rolf Gustav Bernhard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantJohansson, Per Rickard som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson-Ehle, Anna Elisabeth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamotRönnlund, Tommy Joakim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantSten Pärson, Annika Birgitta som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotWinskog, Thomas Björn som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotZetterberg, Sten Christer som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotJohansson, Sonny Åke Roland som är född 1954 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantJonasson, Erik Gustav som är född 1948 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorNyström, Sven Axel Staffan som är född 1949 och har titeln RevisorCassel, Filip Öiar som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantMöllerström Nording, Lena Birgitta som är född 1956 och har titeln RevisorssuppleantOlofsson, Sten Gunnar som är född 1953 och har titeln HuvudansvarigrevisorRiksrevisionen som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ehrenstråhle, Folke Magnus -Grandin, Nils Staffan -Hesselgren, Evert Stefan -Karlsson, Pierre Micael David -Lindberg Göransson, Kerstin Marita -Löfgren, Ann-Charlotte -Örnerfors, Kent Olov Benny eller en av dem i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Aktiebolaget Svensk Bilprovning har 556089-5814 som sitt organisationsnummer.