Curt U Bergvall Textil Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handelsrörelse inom textilbranschen och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Curt U Bergvall Textil Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Curt U Bergvall Textil Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1963-05-28 så skapades Curt U Bergvall Textil Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Curt U Bergvall Textil Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Curt U Bergvall Textil Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556087-7374 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Curt U Bergvall Textil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Curt U Bergvall Textil Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6680145 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergvall, Curt Uno Gösta -Bergvall, Ingrid Maria -Lönngren, Ingrid Brith Marie

Följande personer är på något sätt aktiva inom Curt U Bergvall Textil Aktiebolag är Lönngren, Ingrid Brith Marie som är född 1950 och har titeln VD, Lönngren, Ingrid Brith Marie som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergvall, Curt Uno Gösta som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergvall, Ingrid Maria som är född 1926 och har titeln Suppleant, Örning, Inger Monika Elisabeth som är född 1949 och har titeln Revisor, Enblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.