Åke Wallgård Arkitektkontor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Åke Wallgård Arkitektkontor Aktiebolag är en verksamhet som finns i Stockholm. I Åke Wallgård Arkitektkontor Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wallgård, Åke Kristian som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Ibring, Ingrid Margareta som är född 1928 och har titeln Suppleant, Daniels, Karl Håkan som är född 1951 och har titeln Revisor, Håkan Daniels AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Åke Wallgård Arkitektkontor Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Åke Wallgård Arkitektkontor Aktiebolag på telefon 08-7609040.

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet och handel med konst och litteratur jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Åke Wallgård Arkitektkontor Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Åke Wallgård Arkitektkontor Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Åke Wallgård Arkitektkontor Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Åke Wallgård Arkitektkontor Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åke Wallgård Arkitektkontor Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Åke Wallgård Arkitektkontor Aktiebolag har 556086-8159 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.