Ingenjörsfirman Limes Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ingenjörsfirman Limes Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Ingenjörsfirman Limes Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ingenjörsfirman Limes Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ingenjörsfirman Limes Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1962-08-08. Men sedan 1998-01-01 så har Ingenjörsfirman Limes Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Uddeholmsv. 202, 122 41, Enskede. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ingenjörsfirman Limes Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-918850.

Stockholm arbetar för att bolag som Ingenjörsfirman Limes Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ingenjörsfirman Limes Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, konstruktion , försäljning , import och export av mekanisk och elektronisk apparatur samt komponenter och läromedel, utveckla och förvalta hård- och mjukvarubaserade datorsystem, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ingenjörsfirman Limes Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Jacobsson, Joar Alexander Karl-Edvin.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ingenjörsfirman Limes Aktiebolag och det är följande personer, Jacobsson, Joar Alexander Karl-Edvin som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Jacobsson, Astrid Maj-Britt Viola som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jacobsson, Eva Carina Victoria som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsson, Trond Leo Patrik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammare, Laila Astrid Rebecca som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekonomigruppen AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ingenjörsfirman Limes Aktiebolag är 556083-8012.