Svenska Tryckcentralen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Svenska Tryckcentralen Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Svenska Tryckcentralen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Svenska Tryckcentralen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Svenska Tryckcentralen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1962-07-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Svenska Tryckcentralen Aktiebolag ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva produktion och försäljning av grafiska produkter, tidningsutgivning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Tryckcentralen Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Svenska Tryckcentralen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Svenska Tryckcentralen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6202400.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Guldstrand, Bo Ingvar.

De som är på något sätt har med Svenska Tryckcentralen Aktiebolag är Guldstrand, Bo Ingvar som är född 1953 och har titeln VD, Guldstrand, Bo Ingvar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Werneskog, Agne Bernt Georg som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomkvist, Yngve Sven-Axel som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Lars David som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Äng, Per Anders som är född 1972 och har titeln RevisorAlm, Klas Göran som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Svenska Tryckcentralen Aktiebolag har 556083-5521 som sitt organisationsnummer.