Allan Malmboms Anläggning & Byggservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

556082-1612 är organisationsnummer för företaget Allan Malmboms Anläggning & Byggservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allan Malmboms Anläggning & Byggservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Allan Malmboms Anläggning & Byggservice Aktiebolag finns i.

Allan Malmboms Anläggning & Byggservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1962-03-06 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allan Malmboms Anläggning & Byggservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Allan Malmboms Anläggning & Byggservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Allan Malmboms Anläggning & Byggservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Allan Malmboms Anläggning & Byggservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-285012 eller genom brev på följande adress:
Björklunda Gård, 178 91, Munsö

Bolaget skall bedriva uthyrningsverksamhet av entreprenad- och byggnadsmaskiner, röjning och grävning av sjöar och vattendrag, VVS-installationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Allan Malmboms Anläggning & Byggservice Aktiebolag och det är Malmbom, Karl Allan Torleif som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Kemi, Lena Katrin som är född 1976 och har titeln Suppleant, Evesäter, Malin Christina som är född 1975 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 2 AB som är född och har titeln Revisor,