Albin Industriteknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Albin Industriteknik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Albin Industriteknik Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Albin Industriteknik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Albin Industriteknik Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1961-06-20. Men sedan 1980-01-01 så har Albin Industriteknik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Trehörningsv. 36, 141 45, Huddinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Albin Industriteknik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7119939.

Stockholm arbetar för att bolag som Albin Industriteknik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Albin Industriteknik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva agenturverksamhet samt handel med maskiner och verktyg, äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Albin Industriteknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Albin Industriteknik Aktiebolag och det är följande personer, Stiebel, Sven-Michael som är född 1952 och har titeln VD, Stiebel, Sven-Michael som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhlander, Armi som är född 1955 och har titeln Suppleant, Ahlén, Lars Börje som är född 1948 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Albin Industriteknik Aktiebolag är 556078-8803.