Margretelundsvarvet Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Margretelundsvarvet Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Margretelundsvarvet Aktiebolag i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Margretelundsvarvet Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1960-11-29 så har Margretelundsvarvet Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Margretelundsvarvet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Margretelundsvarvet Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hammarby Allé 91, 120 63, Stockholm. Vi ni istället prata med Margretelundsvarvet Aktiebolag så kan ni göra det på 08-6691200.

Bolaget skall driva uthyrning av varvs- och hamnplatser för småbåtar i den omfattning avtal mellan Saltsjön-Mälarens Båtförbund och Stockholms kommun föreskriver.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Helin, Bo Denis Gustav som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Tore John Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Levenrot, Gunnar Curt Henry som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlander, Jan-Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Steen, Lars Olov som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Hansson, Tore John Gunnar -Helin, Bo Denis Gustav -Levenrot, Gunnar Curt Henry -Ohlander, Jan-Olof Då styrelsen ska bestå av 5 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. .

Margretelundsvarvet Aktiebolag har 556075-0035 som sitt organisationsnummer.