Fourich AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska utföra konsultuppdrag inom byggnads- och anläggningsområdet, övriga byggnadsentreprendader, plåt och ventilationer samt reparationer av fastigheter. Äga fast och lös egendom samt köpa och sälja värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fourich AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Fourich AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1960-07-05 så skapades Fourich AB och företaget är har F-skattsedel Fourich AB har haft det sedan 1994-01-01.

Fourich AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-15

556072-5789 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Fourich AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Fourich AB så går det att nå dem via telefon på 035-221501 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fourich AB är Bilén, Hans Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Roger Walter som är född 1954 och har titeln Suppleant, Zachrisson, Olof Rikard som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .