Menzies Aviation (Stockholm) AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Menzies Aviation (Stockholm) AB. Det finns flera bolag som liknar Menzies Aviation (Stockholm) AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1960-06-30 så har Menzies Aviation (Stockholm) AB varit registrerat. Idag är Menzies Aviation (Stockholm) AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Menzies Aviation (Stockholm) AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Menzies Aviation (Stockholm) AB så kan ni göra det på 08-7978000.

Bolaget skall bedriva flygtrafik för transport av passagerare, varor och post, försäljning av flygplan, flygplansdelar och förnödenheter samt speditions-, resebyrå och annan till flygtrafiken ansluten rörelse. Bolaget skall vidare bedriva passagerar- och bagagespedition för luft- och marktrafik innefattande check-in, gate-service, vikt- och balanshantering, ankomstservice, biljettförsäljning och biljettagentur, bagagetransport, in- och urlastning av gods, vatten-, värme- och sanitetsservice för flygplan, städning av flygplan, flygplansförflyttning, lounge-service, fraktspedition, försenad bagagespedition, de-icing samt annan service relaterad till passagerar- och bagagehantering samt övrig till angivna förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Goovaerts, Dirk Josef Cornelia som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bohlin, Caroline som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Van Niekerk, Deon som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Andersson Berglund, Börje Stefan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Menzies Aviation (Stockholm) AB har 556072-5458 som sitt organisationsnummer.