Brödermans Radio & TV Aktiebolag

Stockholms län

Information

Brödermans Radio & TV Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Brödermans Radio & TV Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Brödermans Radio & TV Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Brödermans Radio & TV Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Brödermans Radio & TV Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Brödermans Radio & TV Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Folkungag. 136, 116 30, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6432090.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Brödermans Radio & TV Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Brödermans Radio & TV Aktiebolag har idag 556072-1226 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Brödermans Radio & TV Aktiebolag

Bolaget skall driva handel med foto, TV, radio och annan hemelektronik, inkluderande produkter och tillbehör, samt annan härmed jämförlig verksamhet.

I Brödermans Radio & TV Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bröderman, Claes Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bröderman, Jan Tommy som är född 1947 och har titeln Suppleant, Koskela, Ari Heikki Henry som är född 1963 och har titeln Revisor, .