Stockholms Analytiska Laboratorium Aktiebolag

Stockholms län

Information

Stockholms Analytiska Laboratorium Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Stockholms Analytiska Laboratorium Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stockholms Analytiska Laboratorium Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Stockholms Analytiska Laboratorium Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1959-09-08. Men sedan 1972-01-01 så har Stockholms Analytiska Laboratorium Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Idrottsv. 4, 134 40, Gustavsberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stockholms Analytiska Laboratorium Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57013910.

Stockholm arbetar för att företag som Stockholms Analytiska Laboratorium Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stockholms Analytiska Laboratorium Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva analyser av livsmdel samt kosmetiska och kemisk-tekniska produkter, bedriva försäljningar av hithörande produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stockholms Analytiska Laboratorium Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Wåhlstam, Jan René.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stockholms Analytiska Laboratorium Aktiebolag och det är följande personer, Wåhlstam, Jan René som är född 1960 och har titeln VD, Wåhlstam, Jan René som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Almborg, Magnus Algot som är född 1967 och har titeln Suppleant, Backlund, Henry Robert som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Kraft, Anna Maria som är född 1968 och har titeln Revisor, Plogfeldt, Torsten Carl-Gustaf som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant.Huddinge Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stockholms Analytiska Laboratorium Aktiebolag är 556069-4860.