Bexanders Rökeri Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bexanders Rökeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Bexanders Rökeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bexanders Rökeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bexanders Rökeri Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1956-05-30. Men sedan 1980-01-01 så har Bexanders Rökeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fiskhallsv. 6, 120 44, Årsta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bexanders Rökeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-914489.

Stockholm arbetar för att företag som Bexanders Rökeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bexanders Rökeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall driva rörelse med rökning och försäljning av livsmedel.

Firmatecknare för Bexanders Rökeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas tre i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bexanders Rökeri Aktiebolag och det är följande personer, Bexander Olsson, Stig Göran som är född 1961 och har titeln VD, Bexander Olsson, Stig Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bexander, Lars Henrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Bexander, Tomas Lars Georg som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Ulf Torsten som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Berlin, Erik Oscar som är född 1933 och har titeln Revisor.Berlins Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bexanders Rökeri Aktiebolag är 556063-1250.