Aktiebolaget Bengt Sönnergren

Stockholms län

Information

Aktiebolaget Bengt Sönnergren är ett bolag som finns i Stockholm. I Aktiebolaget Bengt Sönnergren finns det lite olika personer som är förknippade och det är Christensson, Carl Stefan som är född 1959 och har titeln Likvidator, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Camilla Margareta som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Bengt Sönnergren så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Bengt Sönnergren på telefon 08-371011.

Bolaget skall driva handel med och agenturer för elektrisk material och biltillbehör.

Idag är Aktiebolaget Bengt Sönnergren av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Bengt Sönnergren är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Bengt Sönnergren innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Bengt Sönnergren är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Bengt Sönnergren så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Aktiebolaget Bengt Sönnergren har 556061-6012 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.