Linklaters Administration AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Linklaters Administration AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Linklaters Administration AB är ett av dem. Statusen för Linklaters Administration AB är att Bolaget är inaktivt.

Linklaters Administration AB är ett Aktiebolag och skapades 1955-05-10. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Linklaters Administration AB ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom advokatbranschen tillhandahålla övriga koncernbolag administration och andra kontorstjänster ävensom att äga, förvalta och uthyra kontorsinventarier samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Linklaters Administration AB inte är momsregistrerat.

Idag är Linklaters Administration AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Linklaters Administration AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6656600.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Edselius, Thomas Birger -Ström, Anneli Charlotta.

De som är på något sätt har med Linklaters Administration AB är Ström, Anneli Charlotta som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Högström, Peter Wollmar som är född 1961 och har titeln VD, Högström, Peter Wollmar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Edselius, Thomas Birger som är född 1963 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Tell, Ruth Anna Margareta som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Linklaters Administration AB har 556061-3555 som sitt organisationsnummer.