Philipson Söderberg AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Philipson Söderberg AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Philipson Söderberg AB är ett av dem. Statusen för Philipson Söderberg AB är att Bolaget är aktivt.

Philipson Söderberg AB är ett Aktiebolag och skapades 1954-12-06. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Philipson Söderberg AB ska trivas.

Philipson Söderberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall direkt eller indirekt via sina dotterbolag importera, sälja, distribuera och marknadsföra såväl alkoholhaltiga som icke alkoholhaltiga drycker inklusive vin och sprit, distribuera andra varor som producerats av tredje man, samt att bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Philipson Söderberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Philipson Söderberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Philipson Söderberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59811200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Lundqvist, Fredrik Magnus Edvard Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Philipson Söderberg AB är Lundqvist, Fredrik Magnus Edvard som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Hultberg, Nils Erik Gottfried som är född 1963 och har titeln Extern VD, Gesterberg, Nils Kristian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hultin, Sven-Erik Joacim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Pankakoski, Antti som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln RevisorJacobsson, Carl-Magnus Rune som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Philipson Söderberg AB har 556060-4240 som sitt organisationsnummer.