Ole Dole Doff i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Ole Dole Doff i Stockholm AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Ole Dole Doff i Stockholm AB är ett av dem. Statusen för Ole Dole Doff i Stockholm AB är att Bolaget är aktivt.

Ole Dole Doff i Stockholm AB är ett Aktiebolag och skapades 1954-06-11. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ole Dole Doff i Stockholm AB ska trivas.

Ole Dole Doff i Stockholm AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-15. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utöva dansundervisning och dansutbildning, äga och förvalta fast egendom samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ole Dole Doff i Stockholm AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-15.

Idag är Ole Dole Doff i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Ole Dole Doff i Stockholm AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7670701.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ole Dole Doff i Stockholm AB är Krosness, Denise Marie som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Krosness, Stig Jesper Sigurd som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Ole Dole Doff i Stockholm AB har 556059-6057 som sitt organisationsnummer.