Western Movie Company Aktiebolag

Stockholms län

Information

Western Movie Company Aktiebolag är en verksamhet som finns i Stockholm. I Western Movie Company Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wester, Björn Peter som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Wester, Gunilla Katarina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Pontander, Bengt Åke som är född 1945 och har titeln Revisor, Landström, Thomas Billy som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Western Movie Company Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Western Movie Company Aktiebolag på telefon 08-75450054.

Bolaget skall bedriva filminspelning och filmuthyrning ävensom driva handel med konst och antikviteter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Western Movie Company Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Western Movie Company Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Western Movie Company Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Western Movie Company Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Western Movie Company Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Western Movie Company Aktiebolag har 556055-1524 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.