Import AB Inetra

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva produktion och förmedling av trycksaker, markandsföring, utveckling och försäljning av produkter såsom byggkomponenter, elektriskt material och artiklar inom hem- och fritidssektorn samt konsultverksamhet inom dessa områden och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Import AB Inetra vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Import AB Inetra en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1951-01-03 så skapades Import AB Inetra och verksamheten är har F-skattsedel Import AB Inetra har haft det sedan 1994-01-01.

Import AB Inetra är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-12

556055-0609 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Import AB Inetra Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Import AB Inetra så går det att nå dem via telefon på 08-355216 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Import AB Inetra är Nyberg, Erik Olov Gunnar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Inez Viola som är född 1934 och har titeln Suppleant, Yttergren, Gunnel Solveig som är född 1939 och har titeln Revisor, Revisionsbyrå Solveig Yttergren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .