Coperion Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Coperion Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Coperion Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Coperion Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Coperion Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1949-12-30. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Coperion Aktiebolag ska trivas.

Coperion Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med maskiner för plast- och gummiindustrin ävensom idka därmed förenlig tillverknings- och handelsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Coperion Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Coperion Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Coperion Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6081818.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Coperion Aktiebolag är Gebhardt, Stefan som är född 1968 och har titeln VD, Gebhardt, Stefan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Kehl, Thomas Otto som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Vetter, Ludwig som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jacobsson, Carl-Magnus Rune som är född 1958 och har titeln Revisor, Johansson, Lars Mattias som är född 1973 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Coperion Aktiebolag har 556053-8307 som sitt organisationsnummer.