Ernst Åströms Kappaffär Eftr. Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ernst Åströms Kappaffär Eftr. Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Ernst Åströms Kappaffär Eftr. Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ernst Åströms Kappaffär Eftr. Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ernst Åströms Kappaffär Eftr. Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ernst Åströms Kappaffär Eftr. Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ernst Åströms Kappaffär Eftr. Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Västerlångg. 40, 111 29, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4116928.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ernst Åströms Kappaffär Eftr. Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ernst Åströms Kappaffär Eftr. Aktiebolag har idag 556053-7200 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ernst Åströms Kappaffär Eftr. Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är handel med damkappor och därmed förenlig verksamhet.

I Ernst Åströms Kappaffär Eftr. Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjölund, Siv Margareta som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjölund, Eva Margareta Susanne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Törnskog, Björn Jonny Carl som är född 1967 och har titeln Revisor, Törnskogs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .