Polbaltica, Svensk-Polska Befraktningsaktiebolaget

Stockholms län

Information

556050-3699 är organisationsnummer för bolaget Polbaltica, Svensk-Polska Befraktningsaktiebolaget. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Polbaltica, Svensk-Polska Befraktningsaktiebolaget är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Polbaltica, Svensk-Polska Befraktningsaktiebolaget finns i.

Polbaltica, Svensk-Polska Befraktningsaktiebolaget har varit registrerat sedan 1947-07-05 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Polbaltica, Svensk-Polska Befraktningsaktiebolaget så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Polbaltica, Svensk-Polska Befraktningsaktiebolaget är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Polbaltica, Svensk-Polska Befraktningsaktiebolaget är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Polbaltica, Svensk-Polska Befraktningsaktiebolaget så kan ni göra det på telefon genom 08-6040495 eller genom brev på följande adress:
Pepparv. 27, 123 56, Farsta

Bolaget skall bedriva internationell sjöfart och inom denna näringsgren verka som skeppsmäklare och befraktare, skeppsklarerare, assuransförmedlare, köpare och säljare av fartygsutrustning, ävensom idka därmed jämförlig affärsmässig verksamhet inom internationell handel.

Det finns olika personer som har en koppling med Polbaltica, Svensk-Polska Befraktningsaktiebolaget och det är Niczko, Robert Stanislaw som är född 1951 och har titeln VD, Niczko, Robert Stanislaw som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Muszynski, Krzysztof Pawel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Skierkowski, Arkadiusz som är född 1954 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Wiklund, Anne Margarete som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor