Stockholms Psykologhjälp Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Stockholms Psykologhjälp Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Stockholms Psykologhjälp Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Stockholms Psykologhjälp Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556047-7456.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Stockholms Psykologhjälp Aktiebolag på följande adress Högbergsg. 59, 118 26, Stockholm.

Stockholms Psykologhjälp Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stockholms Psykologhjälp Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hallberg Melander, Marianne Birgitta som är född 1944 och har titeln Suppleant , Melander, Anneli Li Britta som är född 1986 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom psykoterapi, familjerådgivning, utbildning, informationsverksamhet på internet, uthyrningsverksamhet i Sverige och utomlands, telefoniverksamhet samt förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.