Skärpet Förvaltnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Skärpet Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Skärpet Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skärpet Förvaltnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skärpet Förvaltnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1946-06-11. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Skärpet Förvaltnings Aktiebolag ska trivas.

Skärpet Förvaltnings Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomisk redovisning, databehandling, import och handel med fritidsbåtar, handel och förvaltning av fast egendom, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skärpet Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Skärpet Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Skärpet Förvaltnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-327250.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Skärpet Förvaltnings Aktiebolag är Åberg, Pim Per Ingmar Mikael som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Ingmar som är född 1924 och har titeln Suppleant, Wallman, Claes Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Skärpet Förvaltnings Aktiebolag har 556047-6235 som sitt organisationsnummer.