Golvteknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Golvteknik Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Golvteknik Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Golvteknik Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Golvteknik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Golvteknik Aktiebolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Golvteknik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ulvsundav. 29, 167 32, Bromma men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-284750.

Stockholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Golvteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Golvteknik Aktiebolag har idag 556047-0808 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Golvteknik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva import, tillverkning och försäljning av golv- och städmaterial samt därtill hörande verksamhet.

I Golvteknik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nerevik, Per Jörgen Claes som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nerevik, Maria Isabelle Lovisa Neve som är född 1981 och har titeln Suppleant, Jardetun, Per Ove som är född 1963 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .