Ringens Gummi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Ringens Gummi Aktiebolag är ett företag som finns i Stockholm. I Ringens Gummi Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Rolf-Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Britta Elisabeth som är född 1942 och har titeln Suppleant, Larsson, Asta Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ringens Gummi Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ringens Gummi Aktiebolag på telefon 08-6447541.

Bolaget skall idka försäljning och utföra verkstadsarbete inom bilgummibranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ringens Gummi Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ringens Gummi Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ringens Gummi Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ringens Gummi Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ringens Gummi Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ringens Gummi Aktiebolag har 556045-6005 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.