Fastighetsaktiebolaget Norrlandsgatan nr 7

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom ävensom driva därmed förenlig rörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighetsaktiebolaget Norrlandsgatan nr 7 vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Fastighetsaktiebolaget Norrlandsgatan nr 7 ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1945-03-05 så skapades Fastighetsaktiebolaget Norrlandsgatan nr 7 och företaget är har F-skattsedel Fastighetsaktiebolaget Norrlandsgatan nr 7 har haft det sedan 1994-01-01.

Fastighetsaktiebolaget Norrlandsgatan nr 7 är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556045-0834 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Fastighetsaktiebolaget Norrlandsgatan nr 7 Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Norrlandsgatan nr 7 så går det att nå dem via telefon på 08-7910204 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighetsaktiebolaget Norrlandsgatan nr 7 är Möller, Anders Tomas Roger som är född 1967 och har titeln Extern VD, Engström, Anders Rudolf som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johnsson, Jan Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karin Elisabet som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Fagerstedt, Ulf Magnus som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor.