Aktiebolaget Fournator

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Aktiebolaget Fournator. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Fournator tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Fournator är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556044-7871.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 042-347187 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Fournator på följande adress N. Månstorpsv. 27, 263 32, Höganäs.

Aktiebolaget Fournator är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Fournator så sitter följande personer i styrelsen: , Wennerström, Sven Olof som är född 1941 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva utbildning och teknisk utvecklingsverksamhet riktad mot fordonsindustrin samt handel med och förvaltning av värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.