Kemi-Intressen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Kemi-Intressen Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kemi-Intressen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kemi-Intressen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kemi-Intressen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1944-07-07. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kemi-Intressen Aktiebolag ska trivas.

Kemi-Intressen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att direkt eller genom dotterbolag bedriva handel med kemiska och mekaniska produkter, bedriva därmed förenlig verksamhet, äga och förvalta fastigheter samt aktier och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kemi-Intressen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Kemi-Intressen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Kemi-Intressen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6296330.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Kemi-Intressen Aktiebolag är Beckman, Anna-Lena Kristina som är född 1959 och har titeln VD, Beckman, Anna-Lena Kristina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordmann, Edgar Eduard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Henke, Gabriele som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindström, Kjerstin Margareta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Oppenheimer, Bertil Karl som är född 1950 och har titeln RevisorBDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Kemi-Intressen Aktiebolag har 556043-9787 som sitt organisationsnummer.