Rationell Service J L Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Rationell Service J L Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Rationell Service J L Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rationell Service J L Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rationell Service J L Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1942-04-29. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Rationell Service J L Aktiebolag ska trivas.

Rationell Service J L Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva grafisk produktion och därmed förenlig verksamhet ävensom import av prydnadsföremål och hushållsnära produkter samt budkörning och lättare transporter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rationell Service J L Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Rationell Service J L Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Rationell Service J L Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6041066.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Rationell Service J L Aktiebolag är Lindgren, Karl Jörgen Roger som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Fredrik Alexander som är född 1990 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Rationell Service J L Aktiebolag har 556041-2289 som sitt organisationsnummer.