Inverness Handel och Industri AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Inverness Handel och Industri AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Inverness Handel och Industri AB är ett av dem. Statusen för Inverness Handel och Industri AB är att Bolaget är aktivt.

Inverness Handel och Industri AB är ett Aktiebolag och skapades 1941-03-19. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där företaget finns i jobbar för att företag som Inverness Handel och Industri AB ska trivas.

Inverness Handel och Industri AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16. I Stockholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet och försäljning av produkter för miljövårdssektorn samt bedriva därtill relaterad konsultverksamhet ävensom driva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Inverness Handel och Industri AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är Inverness Handel och Industri AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Inverness Handel och Industri AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6730260.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Inverness Handel och Industri AB är Bengtsson, Lars Folke som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Evert, Dan Robert Leonard som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per David som är född 1959 och har titeln Revisor, From, Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Inverness Handel och Industri AB har 556040-0300 som sitt organisationsnummer.