Bull's Presstjänst Aktiebolag

Stockholms län

Information

556029-9108 är organisationsnummer för företaget Bull's Presstjänst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bull's Presstjänst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Bull's Presstjänst Aktiebolag finns i.

Bull's Presstjänst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1931-04-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bull's Presstjänst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bull's Presstjänst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bull's Presstjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jansson, Nils Lennart -Rudolfsson, Bo Mårten Christer -Steinsvik, Hjalmar -Steinsvik, Margareta -Steinsvik, Tord Johan

Vill ni komma i kontakt med Bull's Presstjänst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-55520600 eller genom brev på följande adress:
Fabrikörv. 8, 131 52, Nacka Strand

Bolaget skall idka försäljning till pressen och förlag inom och utom riket av text-, bild- och annonsmaterial, idka handel med immaterialrättigheter samt i övrigt bedriva därmed sammanhängande verksamhet inom ramen för traditionella företagsekonomiska lönsamhetskriterier.

Det finns olika personer som har en koppling med Bull's Presstjänst Aktiebolag och det är Steinsvik, Tord Johan som är född 1965 och har titeln VD, Rudolfsson, Bo Mårten Christer som är född 1950 och har titeln Extern vice VD, Steinsvik, Tord Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Steinsvik, Hjalmar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Nils Lennart som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Legelius, Carl Bo Lennart som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotSteinsvik, Ellen Kristina som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Steinsvik, Helge som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Steinsvik, Margareta som är född 1966 och har titeln SuppleantHagberg, Nils David Alexander som är född 1958 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor