Närsjukvården Österlen AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Närsjukvården Österlen AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Närsjukvården Österlen AB är ett av dem. Statusen för Närsjukvården Österlen AB är att Bolaget är aktivt.

Närsjukvården Österlen AB är ett Aktiebolag och skapades 1930-02-10. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Närsjukvården Österlen AB ska trivas.

I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Närsjukvården Österlen AB inte är momsregistrerat.

Idag är Närsjukvården Österlen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Närsjukvården Österlen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7894000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Närsjukvården Österlen AB är Grehn, Nils Erik som är född 1964 och har titeln VD, Grehn, Nils Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Per Christer Verner som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hallgren, Thomas Carl Wilhelm som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Holmer Stråle, Dan Tobias som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Närsjukvården Österlen AB har 556028-6386 som sitt organisationsnummer.