JoHeDa Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva bokförlagsrörelse, handel med kontorsmaterial samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JoHeDa Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är JoHeDa Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 1927-07-04 så skapades JoHeDa Konsult Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel JoHeDa Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

JoHeDa Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1974-01-01

556025-9938 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är JoHeDa Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med JoHeDa Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-6945385 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Dahlbäck, Johan Gustav -Dahlbäck, Stig Henrik

Följande personer är på något sätt aktiva inom JoHeDa Konsult Aktiebolag är Dahlbäck, Johan Gustav som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlbäck, Stig Henrik som är född 1946 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hansen, Eva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Revisorssuppleant, Björk, Hans Gustav Svante som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .