Belysab, Belysningsbranschens Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

556020-0338 är organisationsnummer för bolaget Belysab, Belysningsbranschens Service Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Belysab, Belysningsbranschens Service Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Belysab, Belysningsbranschens Service Aktiebolag finns i.

Belysab, Belysningsbranschens Service Aktiebolag har varit registrerat sedan 1921-08-12 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Belysab, Belysningsbranschens Service Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Belysab, Belysningsbranschens Service Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Belysab, Belysningsbranschens Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Belysab, Belysningsbranschens Service Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6675834 eller genom brev på följande adress:
Skepparg. 27, 114 52, Stockholm

Bolaget skall sprida ljuskultur genom förlagsrörelse, konsultations-, reklam- och propagandaverksamhet samt ljusteknisk forskning.

Det finns olika personer som har en koppling med Belysab, Belysningsbranschens Service Aktiebolag och det är Frantzell, Arne Magnus som är född 1947 och har titeln Extern VD, Antblad, Ralf Urban som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahlström, Nils Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Anders Christer Evert som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lång Velazco, Johan Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrstam, Ulf Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotOlsson, Ulf Karl-Gustav som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Rokka, Mervi Hilja Raakel som är född 1963 och har titeln Suppleant, Morberg, Kjell Gustaf som är född 1949 och har titeln RevisorMarkman, Malin Cecilia som är född 1968 och har titeln RevisorssuppleantFinnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor