Jupiter Fastighets Aktiebolag

Stockholms län

Information

Jupiter Fastighets Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Jupiter Fastighets Aktiebolag finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jupiter Fastighets Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Jupiter Fastighets Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Jupiter Fastighets Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Jupiter Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7435999.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Jupiter Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jupiter Fastighets Aktiebolag har idag 556015-4030 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Jupiter Fastighets Aktiebolag

Bolaget ska direkt eller genom dotterbolag äga, förvalta, förädla och utveckla fastigheter samt driva annan därmed förenlig verksamhet.

I Jupiter Fastighets Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nylander, Jan Anders Rutger som är född 1952 och har titeln VD, Nylander, Jan Anders Rutger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Linde, Mats Erik Staffan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ånäs, Ingeborg Annica Margareta som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Egenäs, Lars Göran som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.