Interverbum AB

Stockholms län

Information

Interverbum AB är ett bolag som finns i Stockholm. I Interverbum AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bromar, Charlotte Susanne som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Ralpher, Åsa Maria Cecilia som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Dahlqvist, Karl Lennart Jonas som är född 1967 och har titeln Extern VD, Tengvall, Björn Tommy som är född 1955 och har titeln Extern vice VD, Räsänen, Tuomo Jouni Aslak som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ahti, Jyri Antero som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Älgne, Alf Gustav Stefan som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Interverbum AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Interverbum AB på telefon 08-4578800.

Bolaget skall bedriva serviceverksamhet till gagn för Sveriges utrikeshandel, idka bok- och sådan förlagsrörelse och därmed förknippad handel samt med nämnda verksamhetsformer förenlig rörelse.

Idag är Interverbum AB av bolagstypen Aktiebolag.

Interverbum AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Interverbum AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-04-29 och Interverbum AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Interverbum AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Ahti, Jyri Antero -Bromar, Charlotte Susanne -Dahlqvist, Karl Lennart Jonas -Ralpher, Åsa Maria Cecilia -Räsänen, Tuomo Jouni Aslak -Tengvall, Björn Tommy Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Interverbum AB har 556015-3891 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.