Festspecialisten Buttericks Aktiebolag

Stockholms län

Information

Festspecialisten Buttericks Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Festspecialisten Buttericks Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Festspecialisten Buttericks Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Festspecialisten Buttericks Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1903-09-12. Men sedan 1980-01-01 så har Festspecialisten Buttericks Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Drottningg. 57, 111 21, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Festspecialisten Buttericks Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54528780.

Stockholm arbetar för att bolag som Festspecialisten Buttericks Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Festspecialisten Buttericks Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall driva handelsrörelse med skämtsaker, fest- och maskeradartiklar.

Firmatecknare för Festspecialisten Buttericks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Festspecialisten Buttericks Aktiebolag och det är följande personer, Olander, Bengt Bernhard som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olander, Antoinette Angela som är född 1948 och har titeln Suppleant, Sjölund, Hans-Åke Peter som är född 1948 och har titeln Revisor, HANS SJÖLUND REVISIONSBYRÅ som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Festspecialisten Buttericks Aktiebolag är 556005-2358.